The Afrin Post correspondent in the center of the Mobatamba district of the occupied Kurdish countryside of Afrin said that the Islamic militias affiliated with the Turkish occupation and the Muslim Brotherhood continued to kidnap a Kurdish youth from the village of Qantariya .. Qantara, which belongs to the district, for more than a year and a half, preventing its continuation With his family.

The reporter confirmed that the young man (Ronak Muhammed Ibish), aged 25, was kidnapped in June 2018 from his home in the village of Qantariya / Qantara, and added that the youth’s relatives tried to pay large sums of money to find out whether their son was alive or not.

He went on to say that an armed militia from the Islamic militia gave the young man’s relatives a month ago a very short call, in which he said “I am still alive”, without allowing him to explain his detention or health, for the sum of 600 USD.

The correspondent added that the families of the kidnapped young man assigned a lawyer from the people of Azaz, who in turn received $ 500 USD in exchange for seeking his release, but without being able to do anything for them.De Afrin Post correspondent in het centrum van de wijk Mobatamba van het bezet Koerdische platteland van Afrin zei dat de islamitische milities die verbonden zijn met de Turkse bezetting en de moslim broederschap een Koerdische jeugd bleven kidnappen uit het dorp Qantariya.. Qantara, die hoort naar de wijk, al meer dan anderhalf jaar, om zijn vervolg te voorkomen met zijn familie.

De verslaggever bevestigde dat de jonge man (Ronak Muhammed Ibish), 25 jaar oud, in juni 2018 werd meegenomen uit zijn huis in het dorp Qantariya / Qantara, en voegt daar aan toe dat de familieleden van de jeugd grote bedragen probeerden te betalen om uit te zoeken of hun zoon nog leefde of niet.

Hij zei dat een gewapende militie van de islamitische militie de familieleden van de jonge man een maand geleden een zeer korte oproep gaf, waarin hij zei “ik leef nog”, zonder hem toe te staan om zijn gevangenis of gezondheid uit te leggen, voor het bedrag van 600 usd.

De correspondent voegt eraan toe dat de families van de kidnappen jonge man een advocaat hebben toegekend van de mensen van Azaz, die vervolgens $ 500 usd ontvingen in ruil voor het zoeken naar zijn vrijlating, maar zonder iets voor hen te kunnen doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *